Holy God!

Det här är min bibel. Ja, jag är lite gammelmodig av mig men jag älskar min almanacka även fast den är tjock och otymplig. Den fyller precis det behov jag har. Planering och strukturering. De sämsta kvaliteerna hos mig. När jag blev inkallad till min svensklärare i 7an då var det inte för att jag kastade sudd på folk. Inte heller för att jag pratade konstant under lektionstid. Jag blev inkallad för att jag alltid glömde bort läxor och glömde bort vilken tid skolan började. (Nackdelen med att inte börja samma tid varje dag och ha svenska som första lektion). Så jag växte upp och skaffade mig ett tjockt fanskap kallad almanacka när jag tågade in i vuxenlivet. Den låg i en låda de första två åren. År tre fyllde jag i saker efter att de hänt men år fyra började jag lära mig hur det fungerade. Jag skrev sporadiskt in små saker, som när folk fyllde år och om det var något superviktigt som absolut inte fick glömmas bort. Och nu, nu är vi inne på år fem och har verkligen funnit varandra.

Den heliga

Blev visst en radioskugga i bilden

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *