Oh shit!

Det här bådar inte gott. Kanske dags att backa utvecklingen och gå tillbaka till tiderna då man skrev och skickade brev, med snigelpost, och läste böcker, i böcker. Promenerade i skogen istället för på löpbandet och pratade med vänner, när man sågs (ansikte mot ansikte). Snabbmat existerade inte, endast långkok och ett arbete innebar att man faktiskt gjorde något, istället för att kunna sitta halva dagarna och surfa. Ja, vi blir nog bara dummare och dummare på alla möjliga vis.

You may also like

3 Comments

  1. Jag hoppas verkligen att du är ironisk. Du kan ju knappast på fullt allvar mena att det var bättre när brev tog en veka på sig att komma fram. Snabbmat har funnits bra mycket längre än internet. Pratade med vänner? Vi är socialare än någonsin. Men visst var det bättre för några hundra år sen när folk kunde av en förkylning, dog i 40-50-års ålder och fler var fattiga och saknade utbildning. Mycket bättre…

    1. Jag tror inte Sofi ironiserar Adam! Det finns en generation före och efter Internet. De som levde före under och efter att internet uppkommit, har erfarenhet av båda och kan på så vis göra en bedömning. Den yngre generationen i dag hade inget val eller något att jämföra med. Därför tror dom att allt före var stenåldern och elände….det fanns mycket som var mänskligare, sundare tidigare också! Om du undrar i framtiden varför så många människor mår psykiskt dåligt…hjärnan kokar över till slut!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *