Slumpen eller ödet?

Igår var jag på en av Skatteverkets informationsträffar, som för övrigt inte kanske är världens roligaste men man lär sig otroligt mycket. Jag sprang in någon minut sen och satte mig ner på närmaste lediga plats. Någon minut efter mig sprang en tjej in och satte sig ner bredvid mig. Det visade sig att vi gått i samma skola och hon också ska starta företag. Jag blir så glad och imponerad när jag träffar tjejer i min egen ålder (alltså inte personer som är 10 år äldre) som har eller är på väg att starta företag och jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta hålla kontakten! Skulle vara grymt nyttigt tror jag att bygga upp ett nätverk med unga entreprenörer där man kan utbyta ideer och peppa varandra för det finns så många unga som vågar och vill starta eget men tyvärr är det fortfarande dominerat av äldre personer som har förutfattade meningar.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *