Hur man blir av med vikt

Jag är i grunden smal, väldigt smal. Egentligen eftersträvar jag inte att tappa i vikt men det råkade så bli en tid under förra året så jag vill dela med mig till alla stackare som bantar och försöker på det ena och andra viset desperat bli av med de där extra kilona. Hemligheten heter: stambyte.

Jag rekommenderar alla som vill tappa ett par kilo att genomföra ett katastrofalt stambyte hemma hos sig. Det företaget vi hade stängde av vattnet i flera veckor. Stambytet höll på i ca 3 månader hos oss och ännu längre hos vissa andra så man kunde bara laga mat i ugnen eftersom man knappast orkade springa 2 trappor ner för att hämta vatten för att koka vatten och sen springa ner med det man skulle kasta bort, för att sen behöva gå på toaletten, springa ner 2 trappor och ut på gården för att inse att pundarna låst in sig i toa-baracken och man får uträtta sina behov i en buske.
Nu kanske ni tänker “Men då äter man ju bara mer skräpmat”. Jo, till en början. Men sen får det omvänd effekt. Vem vill äta pizza och kebab konstant i 3 månader? Två veckor in i stambytet kräktes jag vid tanke på pizza.
Men micro-mat då? Visst fungerar det. Men lägligt nog så hade vi ingen ström i ett par dagar (de råkade kapade några ledningar) och sedan var micron sönder. Så det sluta med att jag åt mat en gång om dagen och mest knaprade morötter. Allt för att slippa gå på toaletten.
Och så tappade jag 6.4% av min vikt under 3 månader.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *