Fint folk åker inte kommunalt

Ja, men det var väl då självklart att det finns en massa bakterier på sätet. Att folk nyser i sina händer innan de tar i handtaget. Kräks i tunnelbanan på väg hem en fredag kväll. Sätter hunden på sätet så att den också kan titta ut genom fönster. Gör vi inte alla det? Det är ju bara patrasket, du och jag, som åker tunnelbana. Har du sett Reinfeldt på tuben? Kungen åka tvärbana? Victoria och Daniel utnyttja att man får åka gratis med barnvagn i bussen? Det är bara fotfolket som får trängas med bakterierna. Det är väl vi som hämtar dit det också. Nu tycker jag att vi slutar klaga innan SL kommer på att de måste städa vagnarna och höja priset igen.
Om alla börjar använda handsprit när de åker tunnelbana har vi löst problemet. Det kanske ska ingå i priset? Ett SL-kort och en dunk handsprit, 900 pix.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *