Total fail

Gissa vem som tagit sig ut på en löptur för första gången på ett år! Så jävla skönt! Första 500 meter seglade jag ut ur porten, vinden i håret, regnet i ansiktet. Jag kände mig fri! Springer förbi människorna på torget som avundsjukt ser efter mig och tänker “Åh jag borde också träna så att jag ser ut som henne där”. Men när jag tagit mig förbi alla människor, regnet börjar tränga sig in under tröjan och andan fastnar i halsen, det gör ont under tungan och salivet hopar sig i munnen, då var det inte lika kul längre. Jag tar mig till IP där jag ska kalibrera mitt armband. Sätter igång att promenera runt banan för att efter två varv inse att jag inte satt igång den. Jaja, jag tar det som en uppvärmning. Sätter igång bandet och fortsätter promenera. Två varv till. Börjar jogga hemåt och är ändå nöjd över att jag tog mig ut. Stoppar in pluggen i datorn för att se att ingenting händer. Tar ut, sätter in igen. Ingenting. Vaafaaan!! Går in på Nikes hemsida. Promenera/spring minst 400 meter. Check! Gå in här för fler tips på hur du kan kalibrera din Nike+. “Nike+ requires a workout of at least 400 meters for calibration, we recommend a workout distance of 1.60km“.
Så jävla typiskt!!!! Det får bli imorgon.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *