Ännu en dag

Idag har dagen rusat förbi mig. Swiisch sa det. En tur till biblioteket hann jag med och självfallet kom jag hem med sex böcker istället för en. Det slutar alltid på samma sätt. Skulle vilja ha en sida där man kan fylla i vilken bok man läst och betygsätta boken. Bara för egen skull så man kommer ihåg vad man läst och vad man tyckte om det. Kanske läser man om boken flera gånger och har en helt annan uppfattning om boken då. Som när man blev tvingad till att läsa klassiker i skolan. Det var ju pyton. Vem fan ville läsa Strindberg och Fogelström i 13-års åldern? Inte jag! Men idag är de det bästa jag vet. Älskar inledningen till Röda rummet och håller just nu på att samla på mig alla böcker Fogelström skrivit. Ett bibliotek med klassiker är vad jag vill ha. Och en hemsida där jag kan anteckna och betygsätta det jag läst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *