Blogg definition

Överallt ska man kunna definiera vad ens blogg handlar om, vad man skriver om, vilka intressen man har, vilken kategori man ska läggas i. Man ska ha en nische. Kunskaper inom ett visst område. Rikta sig till en viss målgrupp. Jag vet bara vad jag inte bloggar om och vad jag inte kan. Jag kommer nog aldrig blogga om mode, lägg upp dagens outfit, veckans “vill ha” accessoarer. Inte kommer jag heller blogga om kamerans objektiv och hur du kan maximera datorns prestanda. Jag kan inte sånt. Har inte tiden eller orken att lära mig så mycket att jag skulle kunna berätta för er på ett pedagogiskt sätt hur man gör och absolut inte tålamodet att blogga om det dag efter dag. Nej, den här bloggen är allt annat än nischad och pedagogisk. Den är alldeles jävla vanlig.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *