Effektiv dag

Uppe med tuppen och skuttade runt. Kanske inte riktigt då jag var otroligt seg i morse. Satt alldeles för länge framför dator vilket resulterade i att jag höll på att bli sen till min synundersökning. Men jag klarade mig dit och jag klarade testet. Över förväntan sa hon! Jag har varit så otroligt nöjd med Globens Ögonklinik. Och nej, jag är inte sponsrad utan jag säger det för att jag menar det! De har varit så professionella och hjälpsamma med allt. Sen hjälper det såklart att allt har gått så smidigt med mina ögon. Ingen torrhet, inga ringar runt ljus och annat konstigt jag trodde att jag skulle få. Sedan bar det av till ett lunchmöte vilket också gick över förväntan och nu väntar jag på bygg-gubbarna som har sagt tre dagar i rad att de ska komma men inte gjort det. Bygg-gubbar alltså!

Älskar för övrigt (inte) hur wordpress vill särstava alla sammansatta ord.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *