Blogg- och boktips

Det finns en sak jag inte kan låta bli att tipsa er om! Först och främst ska ni klicka er in på Problogger där ni kan hitta massor av tips om bloggning. Och nu till det riktiga tipset. Jag lade nyligen händerna på superba e-böcker som jag absolut tycker att alla bloggare borde läsa. Den ena, Secrets for blogging your way to a six-figure income, hittar ni på Probloggers hemsida och den andra, 31 dags To building a better Blog, hittar ni om ni klickar på titeln här. Båda kan tankas ner direkt till surfplattan (Kindle) eller köpas som bok. Finns hos både Problogger och Amazon.

31 days to a better blog är en bok om hur man ska tänka och strukturera sin blogg för att öka trafiken. Det är en steg för steg bok där tanken är att man under 31 dagar ska följa instruktionerna för att varje dag prova på någonting nytt med bloggen.

Secrets for blogging your way to a six-figure income är mer strukturellt som en bok jämfört med den andra boken där Darren Rowse berättar om hur han började blogga och hur man gör för att ta hobbybloggandet till en ny nivå där man kan ha det som ett heltidsjobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *