Morgondrama

Idag börjar jag kl 10. Vad gör jag uppe kl 07.00 då för? Jo, det hela börjar med att min skrivare försvinner. En kär familjemedlem bestämmer sig för att den här skrivaren, den behöver någon annan bättre än du och tar med sig den. Så här sitter jag utan skrivare söndag kl 20.00 och vet inte vart jag ska få ut ett papper med lite krumelurer på för det står ordagrant, ta med läxan på papper till nästa lektion. Så jag kommer på iden att min bror han får skriva ut den så möter jag upp honom och får papperet idag före kl 10. Förutom att idag ska han börja extra tidigt så att möta upp honom idag blir att mötas klockan halv åtta. Vilket inte känns okej när det inte ens är mitt fel att skrivaren försvann från första början. Men jag har lärt mig att en morgonpromenad piggar upp mer än jag velat inse innan och jag överväger starkt att börja träna på morgonen. Inte en kotte ute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *