JAG ÄLSKAR INTERNET

Jag kan inte beskriva för er hur exalterad jag är!!! Jag har hittat ett sätt då man bränner en “live cd” och stoppar in den i den trasiga datorn så att man kan flytta över alla filer som man verkligen vill/måste ha till en extern hårddisk och så kan man spola rent datorn utan att gråta över alla filer som gick förlorade! Jag bara älskar mina google-skills!!! Och jag kan absolut ingenting om datorer ska jag säga er! Nu ska jag bara hitta min andra trasiga hårddisk med alla bilder som jag aldrig tog back-up på och hålla tummarna för att de fungerar på den med!! Och om någon är lika osmart när det kommer till hur man kan rädda sina bilder och liknande så förklarar jag gärna på dum-språket! Inget tjosanhejsan här inte.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *