Fredagsmys!

Idag blir det en slapp dag. Massa förberedelser inför kursstarten och annat som man lätt klarar av med laptopen i soffan.

Igår blev det middag på Grodan med kul folk och en halvtaskig show av Robert Gustafsson. Visserligen blev jag (måttligt) positivt överraskad men det var nog för att jag hade ställt in mig på en total katastrof där jag såg publiken lämna showen innan första pausen. Men det blev ingen pause och jag såg inte någon lämna showen så det var väl inte en total katastrof. Men inget jag skulle se igen heller för den delen. Han är lite för självgod för min smak. Men mannen har ju hållt på länge och är god för några hundra miljoner så det får man väl ge honom creds för! Ett stort problem var dock att vi satt på rad två och dom där spottloskorna de sprutar som en fontän. Tack gode gud för att jag inte satt på rad ett! Det var precis på gränsen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *