Hemma!

Nu har jag landat igen i lilla landet lagom. Men dock var det inte det välkomnandet jag förväntade mig. Så fort man vänder ryggen till så sticker solen iväg och vintern är tillbaka. Vad hände?! Det var ju så bra innan! Men inte lika illa som i Finland. En halv meter snö och minus 7 grader. Jag åkte till Kuopio, mellersta Finland, för att fira min gudmor som gifte sig. Jag säger bara oj, oj, oj vad finnarna kan parta. Helt sjukt vad de festar i småstäderna. Riktigt kul var det att träffa släkt som man inte sett på länge och jag tror att flygen från Kuopio till Stockholm kommer vara fullbokade den närmsta tiden med mina släktingar som har kommit på att det är jättebilligt att flyga till Stockholm. Ca 1000 spänn gick flyget på, tur och retur med Finnair. Ganska bra om jag får säga det själv!

I övrigt är det en stad med mycket friluftsliv. Skridskoåkning på frusna sjöar, utförsåkning, längdskidåkning (vilket jag aldrig kommer utsätta mig för) och massa skog och natur. Rätt härligt område. Säkert ännu bättre när det inte är minus tio!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *