Skitsak

Som jag har bråkat! För något år sedan insåg jag att det är rätt smart att bli medlem hos ett flygbolag som i sin tur är anslutet till en större organisation som ex Star Alliance. Sagt och gjort. 3 av 4 medlemskap gick som smort. Men inte hos KLM. Jag registrerade mig där för så länge sedan så jag glömde bort mitt lösenord. Igår fick jag för mig att jag ska försöka logga in igen. När jag inser att jag inte kan mitt lösenord så trycker jag pånytt lösenord. Problemet löst. Eller? Absolut inte! För att få ut ditt lösenord måste du svara på en säkerhetsfråga. Jag chansar på ett par ord som skulle kunna platsa. Fel, fel, fel. Då blir du spärrad. Jag loggar in på mejlen och försöker hitta om KLM någonsin har skickat mig någon information, eftersom deras nyhetsbrev dimper ner hela tiden. Ingenting. Jag får den geniala iden att skapa ett nytt medlemskap. Det fungerar perfekt. Nytt mejl, med nya uppgifter. Förutom att jag lyckats stava mitt namn fel. FAN! Men då ser jag att mejlet inte kommer från KLM utan från Flyingblue. In igen på andra mejlen, sök på flyingblue och pang! Där har vi det. Jag har ett annat medlemskapsnummer. Testar med de 3 vanligaste lösenorden jag har (ja, jag vet man ska ha olika men vem orkar med sånt) och jag är inne! Det måste finnas ett lättare sätt för de som glömt sitt lösenord!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *