Så äckligt!!

Jag bor i ett bostadsområde, mitt i smeten, där man inte har något som helst privatliv eftersom folk bor så nära inpå så de nästan så att de ser när man sitter på toa. Och just nu känns det som att jag ser alla som går på toa. Jag sitter vid datorn som står framför fönstret när jag ser en mörk kille i blå jacka i ögonvrån på trottoaren. Han står halft om half i busken och rätt vad det är så drar han ner gylfen och uträttar sina behov. 17.10 på en vardag. Han ser sig om över axeln och skvätter ut de sista dropparna och tar sedan obesvärat upp sin påse och traskar vidare på gatan.
Är det bara jag som tycker det är äckligt?! Jag mår illa när jag tänker på hur folk beter sig. Och folk påstår att vi är så mycket intelligentare än djur. Eller hur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *