Uppgradering

Wow, det har minsann skett en uppgradering från den tiden då jag köpte smuggelsprit. När jag var liten fanns det ingen hemkörning utan man fick tigga och be om ett telefonnummer och övertyga om att man inte skulle ge ut det till någon, radera numret efter att man ringt det, aldrig använda riktiga namn, absolut inte skriva ner något. När man sedan övertygat personen i telefonen om att man är en 15-åring som bara vill dricka sprit fick man snällt sätta sig på tunnelbanan och åka till någon utav de röda eller gröna linjens yttersta stationer, kliva av, vandra genom skog och träsk, hitta ett undangömt bostadsområde, knacka på med rätt knackning, säga det magiska ordet, betala 5 gånger det riktiga priset, dubbelkolla så att det inte är hembränt (man vill ju inte dö för guds skull), tillbaks genom träsket, ta tunnelbanan, åka på festen för att sen bli av med spriten innan man hunnit dricka den. Shit alltså, jag borde varit ungdom idag. Ett sms bort!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *