Offer för posten

Jag har också fallit offer, för posten. Jag står som en hund vid brevlådan och väntar på att brevbäraren ska komma. Men ingen kommer. Igår fick jag ingen post alls. Inte idag heller. I förrgår pratade jag med min kontaktperson på banken och fick veta att mitt brev skulle skickas iväg från dem samma dag. Jag är övertygad om att den gick iväg med deras post eftersom jag pratade med min kontaktperson kl 12 på dagen. Det skulle skickas som A-post men inte damp det ner något brev igår, inte ens reklam. Ingenting för att förtydliga. Idag har det inte heller kommit någon post. Den kanske är försenad? Brevbäraren kanske fastnade i en snödriva? Posten kan ju på allvar inte mena med att det är normalt att få vänta en vecka på att viktiga papper ska komma fram. Jag känner en person som skickar sina viktiga papper med taxi. Till en början skrattade jag åt honom, vem fasiken betalar taxi åt sina papper?!, men nu förstår jag. Jag har kommit till insikt. Det är ganska ironiskt att Posten hävdar att 95% av breven kommer fram i tid. Jag står tveksam till det men sen har ju jag svårt att säga hur mycket som kommer fram. Men jag har fallit offer. Jag är en av de 5%. Det känns inte bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *