Gratis är gott

Igår fick jag en fenomenal ide, att jag som har lyxen att jobba hemifrån borde utnyttja det till, att besöka museum när de har gratis inträde. Jag ska berika mig själv med lite allmänbildning när det kostar som minst! Så jag har sammanställt en lista på när man kan besöka museerna gratis! Och nu är jag så generös att jag skriver det här så att ni också kan ta del av det (och jag ska hitta det eftersom jag alltid slarvar bort papper).

Kungliga Myntkabinettet Måndagar Kl.10-16

Sjöhistoriska Museet Tis-Sön Kl. 10-17 (Alltid fri entré)

Tekniska Museet Onsdagar Kl.17-20

Nordiska Museet Onsdagar Kl.17-20 (ej Jun-Aug)

Historiska Museet Fredagar Kl.13-17

Arkitekturmuseet Fredagar Kl.16-18

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *