Självplågeri

Av någon anledning bestämde jag mig för att läsa upp mitt filosofibetyg. Jag har ingen som helst förståelse för mig själv eftersom jag inte behöver filosofin och jag är behörig till universitetet. Och för att förtydliga så suger jag när det kommer till filosofi. Jag har noll förståelse för ämnet och noll intresse för det. Nu har jag plågat mig igenom halva kurstiden och lämnat in uppgifterna. Jag förstår mindre än 10% och nu senast när jag lämnade in uppgiften tänkte jag att nu bryr jag mig inte längre. Ge mig ett godkänt för jag fattar ändå ingenting. Men tydligen kan man skicka tillbaka arbetet och be om en kompletteringen. Läraren fattade lika mycket av det jag skrivit som jag fattade vad det är jag skriver om. Så nu sitter jag med arbetet, tillbakaskickad, och måste skriva om mina svar mer tydligt. Och det blir inte tydligare än så här. Jag är inte skapt för att förstå filosofi, hur mycket jag än försöker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *