Grannfejd

Idag jobbar jag hemifrån. Det betyder att jag sitter i morgonrock och jobbar framför datorn. Jag loggar in på wordpress och ser att en person har tryckt på “like” på ett utav mina inlägg vilket gör mig så glad! Jag brister ut i sång och av någon anledning sjunger jag på Lilla sjöjungfruns “Havet är djupt” och gör en slags vågig rörelse med armarna framför mig. Jag lyfter på blicken, möter grannens som står tvärs över gatan på sin balkong och röker och grips av panik. Jag störtdyker ner under fönstret så att hon inte ser mig och tänker att hon kanske är närsynt. Hoppas, hoppas! Sticker upp huvudet ett par centimeter och hon står där med ciggen fortfarande i hand och tittar med förundran i sin blick på mig. Helvete då! Hur får jag det här att försvinna?! Varför bygger man hus så nära varandra?! Can I have some privacy please?!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *