Gårdagens vinster

Igår var jag på ytterligare ett seminarium hos Nyföretagarcentrum på Drottninggatan. Det var riktigt lyckat! Seminariet handlade om försäljning (Försäljning otroligt kul) och vi fick chansen att nätverka och jag fick riktigt bra kontakt med både såna som jag skulle kunna använda mig av och ännu bättre var det några som var intresserade av mina tjänster. Det låter ju lite snuskigt när man säger det så… men det är strikt professionellt! Idag kickar jag igång med marknadsförings planering och plöjer mig igenom ytterligare en bok om marknadsföring. Lite nervös över att Skatteverket inte godkänt mina papper då jag är extremt sugen på att trycka upp visitkort och få upp en hemsida. Men man kan ju inte köra igång med sånt innan man blivit godkänd som företagare och fått ok från Bolagsverket med namnet. Så det blir till att vänta och fortsätta planera.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *