Förnyelse

Jag har kommit på ett nytt sätt att gilla böcker. Inte genom att läsa dem som e-böcker, vilket jag hemskt gärna skulle vilja men bristen på en Ipad gör det svårt (Gud hör du mig?!). Nej, denna förnyelse kom till genom att jag tillfälligt blev av med min syn. Det heter audio books. Riktigt smart faktist. Man sätter ipoden på 15 min, eller vad det nu kan vara, och så sätter man igång boken och en mörk skön stämma läser allt åt dig. Du bara blundar och lyssnar. Enda problemet är att jag brukar somna innan han läst klart så jag har missat halva boken. Det problemet vet jag inte hur jag ska lösa. Hittills har jag spolat tillbaka något kapitel och lyssnat om vissa bitar för att friska upp minnet men då hör man vissa saker två gånger. Knepigt det där. Tål att tänkas på.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *