Ipad mad

Jag är riktigt sugen på en Ipad, egentligen har jag som ståndpunkt att hata allt som har med Apple att göra eftersom alla har deras produkter fast jag älskar dem i smyg. Men den riktiga frågan är om jag verkligen behöver en Ipad? Antagligen inte, men samtidigt skulle den kunna komma till användning. När man är på väg någonstans så är den riktigt smidig att ha i väskan. Man kan läsa böcker i den när man ligger i sängen och så funkar det ju förstås som ett komplement till datorn. Och ändå behöver jag en ny laptop mer än en Ipad. Man kan ju förstås köpa båda hur onödigt det nu än är. Jag kan komma på hundra orsaker till varför jag skulle vilja ha en och när jag ska använda den och ändå vet jag att jag inte borde köpa den. Måste agera vuxet.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *