Fortum fanskap

I morse när jag som bäst stod och borstade tänderna så rök ljuset. Fan ta dom där byggarbetarna, först var det telefonen sen bygger de fel och nu ska de ta strömmen också. Ingenting kan de göra rätt, tänkte jag. Men ack så fel jag hade för denna gång var det Fortum fanskapet som bestämt sig för att beröva mig min morgon tid. Jag kunde inte koka te, så jag tänker att jag sätter mig vid datorn som inte heller funkar eftersom den inte är laddad. Äsch jag loggar in via telefonen, som är kopplad till routern, som inte fungerar. Jag slår på TV:n, nej det går inte heller. Jag tar en dusch, i mörkret? Nej inget kunde jag göra. Så jag tog min brors Iphone (tack gode gud för Iphone där internet ingår) och slog upp Fortums hemsida och där satt jag och väntade på att driftstörningen skulle ta slut. Som en scout runt en lägereld som håller utkik efter tecken på en bättre värld.

Men, nu undrar jag om Fortum kompenserar mig för inkomstbortfall på ca en timma. Det är en hel timma utan el som jag aldrig kommer få tillbaka. För vissa är tid dyrbart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *