Hatkärlek

Vår relation sträcker sig ca 5 år bakåt i tiden. Jag och min dator. Vi har haft många bråk. Den är långsam, jag är snabb. Den vill inte starta och jag dör om jag inte kan skicka iväg min uppsats. Ett och annat raseriutbrott har jag också haft där den “ramlat” ner på golvet. Det har ju knappast gjort saken bättre. Nej, det är en slags hatkärlek jag har till den. Jag behöver den men jag skulle vilja byta bort den samtidigt som jag skulle sakna den. Vi har ju så många minnen ihop. Sena nätter då man suttit uppe och chattat. Panikartade situationer som vi löst ihop. Roliga klipp vi sett på youtube. Det är minnen ingen kan ta ifrån oss. Och ändå känns det som om vi växt ifrån varandra. Det är den nya generationen som gäller och den hänger inte med längre. Den tycker om Explorer 6 och gillar inte ny maskinvara. Den tycker det räcker med 512 mb ram minne och vad ska man spela spel för, det kan man göra som man gjorde förr i tiden med ett brädspel på golvet. Vi har inte längre samma förståelse för varandra. Vi har nog helt enkelt växt ifrån varandra. Det är nog dags att hitta en ny.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *