Ufo-man

Häromdagen var jag på språng och passerade T-Centralen. Där ser man alltid något ufo. Så även denna gång. När jag som bäst står på rulltrappan på väg ner till perrongen så ser jag en kille i ögonvrån i rulltrappan bredvid. Han är också på väg ner, fast i en rulltrappa som är på väg upp. Folk väjer sig för honom där han kämpar sig neråt med flaxande armar och en systembolagspåse i högsta hugg. Han skriker med bastant röst som ekar över hela T-Centralen “Jag dör! Jag dör! Jag dööööör!” och folk stirrar på honom med stora ögon där han springer på samma plats i mitten av rulltrappan. Människor kan inte hålla sig för skratt. När jag kommer ner på perrongen hör man hur hans mörka, höga stämma fortfarande ekar “Jag dööööör”. Tydligen har han kämpat ett bra tag för när jag kommer till mitten av perrongen hör jag en kvinna säga “Men Gud har han inte kommit ner ännu?!” Vi hoppas att det gick bra för honom och att han lärt sig en läxa. Man ska alltid kolla om rulltrappan går upp eller ner, annars kan det gå illa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *