Vilka puckon

Igår var jag på ett seminarium hos Nyföretagarcentrum som hette Att driva företag sett ur ett skatteperspektiv. Väldigt intressant faktiskt. Fick tankarna att snurra i huvudet med hur man ska göra när man sen har ett aktiebolag och vad man ska tänka på med när man tar ut lön och allt möjligt om expansionsfonder och en massa annat bra som man inte tänkt mycket på innan. Men sen finns det alltid några puckon. En halvdöv kvinna längst bak som bara skriker “VA?! Jag hör inte”, hela tiden. En annan som ber talaren att upprepa vad han sagt en gång till vid varannan mening och förklara vad han menar och människor som inte förstår vad enskild näringsidkare betyder. Man känner sig riktigt smart när man sitter vid ett sånt seminarium!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *