Hyfs!

Vad är det med människor? Har ni tappat all vett och etikett? Imorse när jag åkte tunnelbana var det en kvinna som lutade sig mot mig och då menar jag lutar sig helt och hållet på mig som något slags ryggstöd för när jag flyttar mig hastigt så höll hon på att fara i backen men sekunden senare så har hon tagit ett steg närmare mig igen och lutar sig mot mig igen så att benen börja skaka av att hålla emot henne! Och senare vid lunch satt det en kille och åt spaghetti med köttfärssås mittemot mig, inte det trevligaste kanske men han hade väl bråttom får jag anta, men när han ska kliva av tåget så lämnar han plastförpackningen på sätet och börjar gå mot utgången. En man tar tag i hans arm och säger “ursäkta men kan du inte plocka med dig ditt skräp” varav killen kollar på honom och säger “gör det själv”. Vad är det för fasoner?! Har han ingen mamma eller pappa som lärt honom något?! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *