Flip eller flop?

Läste en artikeln i DN om tunnelbanevåldet. Produktplacering från Kanal 5s sida? Men ohhh va jag har sett fram emot den här serien! Det känns som en serie som kan gå åt vilket håll som helst. Antingen får de med allt det snaskiga. Bråk, slagsmål av alla slag med knivar och nävar, spottloskor och folk puttar andra framför tåget, eller så får man se hur folk hivar sig över varandra för att få en sittplats i rusningen, eller min värsta farhåga, programmet blir helt platt. Ingenting händer. Inget som inte redan hamnat på Efterlyst. Det bästa vi skulle kunna få ut ur det här programmet är om SL får royalties och vi resenärer får sänkt månadskort. Men det kan man ju fortsätta drömma om. Under tiden lär jag väl få titta på folk som blir slagna i tunnelbanan och hoppas att man själv aldrig dyker upp i programmet. kl 20.00 i Kanal 5 var det!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *