D-day

Idag är dagen. Dagen jag blir av med linserna, med glasögonen och ett lager hornhinna. Och det enda jag kan tänka på är att jag inte vill kasta två flaskor med linsvätska. Det är sånt slöseri! De kostar ju 89 kronor styck! Måste hitta någon som använder linser. Varför har jag inte fler såna kompisar? Hursomhelst har jag bunkrat upp med ljudböcker, ställt allt jag kan tänkas behöva inom armlängds avstånd, allt på sin plats och preppat så bra det går inför 24 timmars blindhet. Jag har gömt allt smink så att jag inte skulle kunna råka sminka mig per automatik när jag väl kan se. Igår gjorde jag misstaget att börja smörja in ansiktet med kräm efter duschen. Jag hade närmast panik när jag febrilt försökte hitta något att torka ansiktet med innan huden absorberade krämen. Jag inser att jag låter lite nojig men jag är inte alls nervös! Kommer gå hur bra som helst. Bara positiva tankar! Bara synen som kan bli förstörd för resten av livet. Fingers crossed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *