Gladiatorerna

När jag var mindre och Gladiatorerna gick på TV4 så var det min högsta önskan att få vara med. Jag var så imponerad och tyckte det verkade så otroligt kul att få svinga i ringarna, krypa genom benen på Gladiatorerna i Gatloppet och jämföra mig med dessa berg av muskler som ser ut som överdimensionerade människor. Idag finns nog drömmen kvar men realismen har växt ikapp. Att jag skulle kunna svinga mig i ringarna när jag inte ens kan göra en armhävning ger en smak av min armstyrka, att min taniga kropp skulle få plats mellan knäna på dem i Gatloppet skulle nog gå men desto större chans att kastas över sargen med blotta blicken känns som ett faktum med mina 48 kg och om jag på något sätt skulle ha en chans att ta poäng emot dem är om jag blir jagad under Attackbollen och gladiatorn doppar mitt nylle i korgen och det ger poäng. Det ger en mer nyanserad vinkel på vad som skulle hända när jag äntrar gladiatorringen. Men faktum är att drömmen lever kvar och jag hoppas, i och med att TV4 återupptagit denna fenomenala programidé, att jag en dag ska springa upp för löpbandet och trycka på knappen och ta hem segern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *