Facebook, no more

På söndag ryker Facebook. No more. Om jag hittar knappen. Jag ska ta Facebook-tiden och göra något annat. Old-school saker som man gjorde innan Facebook började ta upp all tid. Jag ska sticka, lösa korsord och kanske lära mig knyppla. Det känns inte som att “göra facebook mer privat” är en lösning på att Facebook inkräktar på livet och äger rättigheter till gud vet vad om mig. Jag vill inte veta vad jag gjorde tisdagen den 12 januari 1993! Så alla ni som vill berätta om var ni är, dela med er av konstiga videon, berätta att katten spytt på golvet, hunden slickade er i röven osv. Ni får smsa!

You may also like

1 Comment

  1. Helt rätt, våga vägra Facebook!

    Det gör människan bara rädd, misstänksam, omogen och skapar mer fördomar i samhället.

    Folk blir stressade, Information Overload m.m.

    En intressant paradox med tanke på att vi egentligen kan använda tekniken mot en öppnare värld.

    Technology is only a tool. Don’t be a fool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *