Gud hatar mig

Idag tänkte jag ta en lugn dag hemma, i asbestdammet och bara ta det lugnt. Så blev det inte. Kl 07.00 rusar bygg-gubbarna in. Plingar inte ens på dörren längre så nu måste man sova med kläderna på om man inte vill visa för mycket. Springer ner till containern för att gå på toa som vi för övrigt delar med knarkare och hemlösa (jag ska visa er). Går upp till lägenheten igen för att se att de täckt för köksdörren och ställt en stege, en hink och en stor jävla sak framför dörren så att jag inte kommer åt min mat! Så jag tar min väska och tänker “tänk positivt, tänk positivt”. Jag löser situationen genom att gå till 7/11 och köpa frukost. 45 kr för kaffe, juice, fralla och en tidning. Perfekt. Kl 8.30 ska jag på en lägenhetsvisning. Vi håller tummarna för den. Den ska användas så att jag slipper dela lägenheten med latinamerikanska bygg-gubbar som inte förstår när jag försöker förklara att jag vill att de plingar på dörren och väntar 15 sekunder innan de öppnar dörren med sin magiska nyckel som öppnar alla dörrar. Efter visningen känner jag inte alls för att gå hem så jag börjar ta en promenad och tänker att jag kan ju sätta mig ner någonstans och läsa tidningen som jag köpt. Icke. För då börjar det regna. Så jag tänker “positiva tankar, positiva tankar”. Jag åker hem till min killes lägenhet som han så generöst lånar ut åt mig. Ahhh, äntligen. Mat, toa och en soffa som jag kan ligga i och läsa min tidning i lugn och ro… eller?! Som fan heller för nu har nån jävel borrat i 2 TIMMAR!!!!! VAD FAN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÅ STÅ UT MED ALLT DET HÄR. DET ÄR SLUT PÅ POSITIVA TANKAR. FATTAR NI?! SLUT!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *