Ungdummar

Vågar man säga att ungdomarna har blivit lite dummare? Att de kanske inte lyssnar lika noga under lektionstid? Eller att man inte verkar lära sig något från tv och dataspel? För hur ska man annars kunna förklara att en 14-åring frivilligt får tändvätska kastat på sig och att någon tänder på undertiden en tredje filmar för att lägga upp det på Youtube? Får man ens lägga upp sånt på Youtube?! Hela artikeln finns här. Ni kanske hittar något jag missat i artikeln!

You may also like

2 Comments

  1. Det är bara ett tydligt bevis på att Darwin hade rätt när han skapa sin teori om “natural selection”, för om man tittar på det hela så har vi här minst tre kandidater till “darwin awards” 2011 och vinner dom så ska dom få tändare och en dunk bensin i förstapris så dom kan befria oss från deras frånvaro och rädda genpoolen från att dom någonsin får föröka sig.

    P.Lindberg.

  2. Jag gillar ditt tankesätt! Det är precis så det är. Nu lyckades de ju inte ta död på varandra. Men alla gör vi misstag, speciellt när vi är nybörjare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *