That don’t impress me much

Jag var i stan häromdagen och stod på en trottoarkant då ett gäng på fyra turistgrabbar står en bit bort och fotograferar olika turistiga saker. Rätt vad det är hör jag en av dom utbrista “Dude, take a picture of her (och pekar på mig) when she’s standing like that and we can put her head on a naked chics!” Han brister ut i ett riktigt ohärligt garv över sin briljans och resten av grabbarna instämmer. Om de nu tog bilden eller inte vet jag inte men när de går förbi så kollar killen med den geniala iden på mig, ler stort och säger “Hi, whats up?”. Jag kan inte påstå att det är rätt sätt att imponera på en brud. Men sen var de ju också från ett annat land och har säkert mycket lägre intelligens. Så tummen upp för honom för att vara så fyndig!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *