Ologisk politik?

Hur resonerar politiker när de tycker att höjningen med SL kortet bara är “tre påsar chips”? För matpriset har ju också bara stigit i snitt 39 procent under ett år. Och bensinpriset har bara blivit 40 procent dyrare under två och ett halvt års tid. Och huspriserna har bara stigit med 732 % på 34 år. Vad är 100 kronor i jämförelse med det? Finns det inget annat vi kan passa på att höja när vi ändå verkar ha så mycket pengar över till allt?!

Jag förstår inte riktigt resonemanget att man ska åka mer kommunalt men ändå mjölka ur folk den där sista kronan. Fy säger jag bara. Kan inte alla låta bli kommunaltrafiken under en viss period så SL går åt helvete, nej förlåt det går ju inte för de har ju redan gått åt skogen med dom!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *