Leta i skräp hitta massa guld

Jag hittade ett gammalt anteckningsblock från min gymnasietid och förvånande nog har jag antecknat saker. Inte saker som har med något specifikt ämne att göra utan mer anteckningar, förfrågningar om vad som händer i helgen och vad det är för fel på läraren. Mest finns det dock fina abstrakta ritningar och en och annan enhörning. Men sen hittar jag en text. Inte många rader, hör och häpna men en kortfattad text om varför man ska vara i tid. Det har jag fått skriva som straff med största sannolikhet för att jag varit sen. Folk brukade bli förvånade om jag var i skolan för så sällan var jag där. Jag var som en gäst, en uppskattad sådan hoppas jag. Men så här lyder min dom. Notera seriositeten jag har.

Why it is important to be on time

It is important to be on time, always…
I am almost always on time…
It is respectful to be on time…
It is rude not to be on time…
Time is precious for everyone…
If you are there on time why shouldn’t I…

NOT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *