Tvätt-tider

Idag har dagen präglats av tvätt. Jag har tvättat i maskin och tvättat för hand eftersom skitmaskinerna i princip bara har en funktion “tvätt”. Nu kan ni kanske tycka att jag är kräsen för det är ju precis det en maskin ska göra men ser ni, mina kläder tål inte vanlig tvätt. Så jag har tvättat 20 plagg för hand. Och med mina bara händer ska tilläggas. Jag har kört med tvål och vatten och skrubbat i handfatet. Efter 19 plagg tänker jag puh vad skönt. Snart slut. Vänder ut och in på det sista plagget och tittar på tvättrådet och tänker din jävel, för då står det “professional dry clean only”. Åt helvete tänker jag, efter 19 specialtvättar med rostfläckar, citronsyra-lösningar, galltvål, ull och plantorkning så är jag ta mej fan “professional”. Ner i handfatet for den skiten med. Så om någon känner för att anlita en “professional” person som kan tvätt så hör av er till mig.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *