Jag har så jävla rätt!

Kolla var jag hittar på SVD!! Jag är så jävla före min tid. Jag är som en tidskapsel. Nu vet vi att vi måste hålla oss borta från statusuppdateringarna, för allt det polisen går ut med vet man att man måste göra tvärt emot. Säger de att man inte ska oroa sig så vet man att de precis det man ska göra. Ska vi vara oroade, ja då måste vi nog flytta till ett annat land för det innebär total panik!

Jag kan berätta för er en sak som hände för några år sedan, före FB-tiden. En släkting till mig berättade för taxi-chauffören att hon skulle åka bort på solsemester i ett par veckor där familjen redan var, lägligt nog plockade han upp henne utanför hennes villa och gissa hur mycket som låg kvar i huset när hon var tillbaka?! Inte en dammtuss! Så nu vet ni. Akta er för skryt, det får man tillbaka på!

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *