Ny dator, tack!

Man vet att det är dags att köpa en ny dator när man precis har rensat den och en blå skärmdump lyser upp. Knappar sitter löst, just nu fyran, L och K och man kan inte längre urskilja A och S. En fin fläck existerar där jag stöttar handflatan på vänster sida och höger-knappen på mus-delen har jag ryckt loss i ilska när den glappat. Lägg till ett par däng i golvet och 5 år på nacken så förstår ni kanske hur min dator mår. Den upplever en inre kris med all rätt. Så nu är jag på gång och söker en ny dator så att jag hinner överföra mitt livsverk som finns i denna. Det känns ändå som om den här datorn har varit med så länge. Så mycket minnen och saker som vi upplevt tillsammans men det är nog dags att börja ta farväl.

Just nu har jag hittat en jätterolig applikation på prisjakt.se där man kan få fram olika datorer utifrån vad man knappar in för preferenser! Precis det jag behöver. Nu måste jag bara censurera mig själv och inte spendera 52000 på en dator vilket verkar vara den dyraste som finns enligt prisjakt.se.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *