Hemma bra men borta bäst?

Jag har alltid älskat hotell. Förvandlingen hemifrån till att checka in på något über-lyxigt ställe. Att bli bortskämd med små chokladbitar på kudden, kunna beställa in mat på rummet när man inte känner för att ta sig ut och äta. Allt det där man inte får hemma. Nu händer det inte särskilt ofta att jag bor på über-lyxiga ställen men jag tar mig friheten att kliva in på sköna ställen för att spana in hur det ser ut och bara suga in känslan. Allt ifrån supermoderna, designade, multimiljon ställen till klassiska ställen till små uppstickare som man bara lagt ner lite kärlek på. Alla vill jag se! Nu skulle jag verkligen vilja se Nobis Hotel som fått en utmärkelse.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *