Oprah in Australia

Jag såg reprisen av Oprah Winfrey Show för en stund sedan och gissa vart hon var?! Precis där jag var! I Australien, Sydney. Vilka härliga minnen som flöt upp till ytan. Längtar otroligt mycket tillbaka. Finns det någonstans där jag kan tänka mig att bo förutom Stockholm så är det Sydney. Staden, människorna, livligheten och hamnarna, ja allt är sådär gull-lull och mysigt. Sen påminner det förstås lite om Sverige med vädret för var och varannan människa sprang omkring med paraply men det gör ingenting om det är sådär bra som det är! Lite avis är jag dock på att Oprah klättrade på Sydney Harbour Bridge och segla i hamnen. Det vill jag också göra! Nästa gång!

Oprah i Australia!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *