Nu är resan slut!

Det har varit en fantastisk resa och det jag inser mest är att hur mycket vi än har sett och gjort så har livet pågått precis som vanligt utan oss! Den stora skillnaden är att jag tycker det är konstigt att köra på höger sida och det tar extremt lång tid för mig att skriva för jag fattar inte att jag har å,ä,ö på tangentbordet.

Det på något sätt slår en hur mycket vi sett och upplevt även fast vi inte alltid kunnat dela med oss av det till er under dessa två månader. Det är saker som folk har sagt, saker man sett någon göra, upplevelser som man inte kan förmedla genom bilder. Förhoppningsvis kan man hålla kvar i det mesta även fast jag tror att med tidens gång kommer vissa saker glömmas bort. Kanske kommer de upp till ytan någon gång, kanske återser man ingen av alla de man mött men det jag innerligt hoppas att jag kan dra med mig av den här resan och behålla är glädjen och vänligheten vi mött av så många! Det låter som en riktig klyscha men jag ska ta mig fan börja ge lite mer kärlek till omvärlden!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *