Three day trip

Nu ar den over, varan tre dagars tur som var sa rolig sa vi gjorde den till fyra. Det haftigaste vi maste ha gjort ar att hoppa fallskarm. Sa coolt!

Vi akte norrut till Cape Reinga, den nordligaste punkten i NZ. Dock hade vi fatt lite fel info om hur lang tid det skulle ta att aka sa vi var uppe pa berget i ca 10 min och akte de flertalet timmar tillbaka som det hade tagit oss att komma dit igen. Vart det?! Nja.

Vi akte till en jattegullig stad som heter paihia dar vi gick forbi en annons om fallskarmshoppning. Carro fragade hur mycket de kostade och helt plotsligt hade vi bokat in oss pa det tva timmar senare. Lite forvirrade och tagna sa gick vi runt dar tills det blev varan tur. Grabbarna som vi skulle hoppa med var hur schyssta som helst men carro som var skrackslagen fick sjalvklart den killen som inte forklarade nagot alls for henne. Jag fick han som var lite knapp i huvudet.

Jag var egentligen inte sa nervos infor hoppet men nar jag val sag carro flyga ut genom flygplansdorren undrade jag om vi verkligen var dumma i huvudet. Vem gor det har frivilligt?? Innan jag visste ordet av det puttade Paul ut oss ur planet och vi susade igenom molnen ratt ner mot vattnet. Nar fallskarmen val vecklat ut sig var det en obeskrivlig kansla. Vi susade runt dar uppe i vad som kandes som timmar och det var i princip helt vindstilla kandes det som, eller sa var det jag som var sa upprymd av allt. Hursomhelst var det fantastiskt!! Forutom de 10 sekunderna dar man skulle kasta sig ur planet. Da glomde jag i princip allt!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *