These boots aint made for walking!

Idag har vi gått och gått! Så långt att mina fötter värker som bara den! Vi har varit i Chinatown, i Little India, Orchead (?) street, Marina Bay och snart blir det Lavendel foodcourt! Kanske söker vi oss ut på stan och då blir det Clarke kvarteret, vilket vi först trodde var ett ställe där man festar, men det är tydligen ett helt område! Men nu är vi döhungriga så först upp på listan är mat! Dagen genomsyras av lite shopping och massa kulturella ting. Vi besökte ett hinduistisk tempel där en man tyckte att jag var “brightfuller than the goddess”. Hur man nu ska tolka det. Vår hong kong rumskompis undrade även vart jag var ifrån eftersom jag var så blek. Det har varit en rolig dag med många upplevelser!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *