Resestress

Jag upplever en sådan inre stress att det inte ens går att beskriva. Jag får alltid för mig att jag glömt något och Gud förbjude att det skulle hända på riktigt. Jag har vaccinerat mig, jag har klippt håret, jag bokade in en tandläkartid (tänk om jag har hål i tänderna?!), jag har fått för mig att sälja saker på blocket och jag har inhandlat nya skor, byxor, mediciner jag inte använt på åratal och massa annat skit som inte behövs. Helst hade jag velat klämma in en ögonoperation också, för att slippa linserna, men de kunde inte ta emot mig med så kort varsel. Jag har blivit en fanatiker, jag åker till världens ände och inget får glömmas hemma, inget onödigt ska med. Vad har det blivit av med mig?! Varje sak synas två gånger, är det verkligen bra kvalité på den? Har jag verkligen använt halva tuben, för jag tänker inte släpa med mig en hel för att släpa med mig en halv tillbaka hem. Just nu sitter jag och funderar på vad kortkommandona för å,ä,ö är så att jag ska kunna skriva ordentligt där borta. Ge mig lite mera tid, bara lite till så att jag hinner med allt!!!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *