And the Weather is….

Vanligtvis ogillar jag SMHI väldigt mycket. Först och främst är det deras urusla hemsida som är extremt trögt. Sedan är det layouten på den men det som kanske stör mig mest är deras oförmåga att förutspå vädret. För visst är det väl det som de ska göra?! Men en sak kan de, om nu den infon stämmer, och det är att säga när solen går upp och när den går ner. Och av någon anledningen så är det som att läsa horoskopet varje dag för mig. Jag måste kolla vilken tid solen går upp och när den går ner. Det fyller mig med värme. Har jag riktigt tur brukar jag tajma det och ta en mikropaus och titta ut och tänka “nu går solen ner” och jag känner mig så mäktig som vet att solen gick ner prick kl 15.54. Det är ingen som blir imponerad av mina kunskaper. Men jag blir imponerad av mig själv.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *