Ufo land

Varför går alla till jobbet kl 08.00? Varför slutar alla 17.00? Varför envisas vi med att tränga oss på i tunnelbanan när folk inte klivit av? Varför stänger busschauffören dörren när man precis ska kliva på? Varför gör vi inte sånt som gör oss glada? Varför tar folk oss för elaka? Varför skrattar man inte mer och varför blir man glad av solen? Varför klär jag mig inte snyggare? Varför gör jag inte det jag borde? Varför ligger jag och funderar när jag har annat att göra? Varför sitter man tyst när man har rätt att säga? Varför skäller man ut personen som inte ska ha skit? Och varför tar man sig inte längre tid? Varför sitter man framför TVn när man inte lär sig något vettigt? Varför stressar vi över huvudtaget när vi borde ta det lugnt och få i oss god mat i magen?

Vem säger egentligen att man inte ska göra det man vill? Ta sig frihet att unna sig något bra och se till att må toppen. Vi lunkar genom livet som dystra personer när det inte finns någon som kan säga åt en hur man ska göra. Ändå gör vi alla lika. Lika tråkigt, lika trist, lika pissigt som alltid.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *