2 dagar på jobbet och en bowling senare

SLUTKÖRD! Minst sagt. Den längsta resan jag gör just nu är Gullmarsplan-Rosenlund. Sju minuter av pest och pina. I (förhoppningsvis) 6 månader till. Bussen är alltid överfylld, småbarn som krängs ombord, föräldrar med portföljer. Tur att ingången är enormous på nya jobbet. Där kan man tralla och skutta runt framför blondin-killen som alltid lyckas vara på bra humör. Man kan titta på någon utav de nio tv-apparaterna som sitter fastklistrade på väggen. Kanske t.o.m titta på alla samtidigt om man är superduktig. Sno en gratis Metro innan man trippa nio våningar upp, till en väldigt bra utsikt, men allra mest till mina nyvunna arbetskamrater som lär mig allt utan och in.

Jag ska berätta hur liten världen är. Den är så liten så att två på min avdelning har koppling till mitt förra jobb. Två personer som inte ens utgör en sextondel av företaget.

Det blev lite bowling med gamla jobbet som också är bra härliga. Iaf de som hängde på! Bu för folk som dissar. Massa klot som for åt fel håll (mitt håll), lite popcorn, massa käk och en hel del bugg. Nu förtjänar jag helg.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *